ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Περιληπτικά:
  • Σε περίπτωση μη ικανοποίησής από το προϊόν που έχετε παραγγείλει μπορείτε να το αλλάξετε με οποιοδήποτε άλλο προϊόν του Βιβή Fashion.
  • Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αποστολής
  • Τα προϊόντα πρέπει να είναι αφόρετα, να μην έχουν πλυθεί και οι ετικέτες να μην έχουν καταστραφεί
  • Όλες οι επιστροφές απαιτούν τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα
  • Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για καμία αγορά.
Επεξεργασία Επιστροφών
  • Επιστροφές υποβάλλονται σε επεξεργασία για 2-5 εργάσιμες ημέρες από την παράδοση
  • Τα μεταφορικά τέλη των επιστροφών είναι υπ’ ευθύνη του πελάτη και ανέρχονται σε 5€
Πολιτική Επιστροφών

Γνωρίζουμε ότι δεν μπορεί να ταιριάζει κάθε ρούχο που αγοράσετε & γι' αυτό μερικές φορές χρειάζεται επιστροφή ή ανταλλαγή. Εξαιτίας αυτού, προσφέρουμε εύκολες επιστροφές χωρίς ταλαιπωρία. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική επιστροφών μας παρακάτω και χρησιμοποιήστε τη φόρμα επιστροφής μας για να προχωρήσετε στην επιστροφή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ Ή ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Όλες οι επιστροφές πρέπει να παραληφθούν μέσα σε 15 ημέρες από την αρχική ημερομηνία αποστολής.

Όλα τα στοιχεία πρέπει να επιστραφούν σε μας στην αρχική τους κατάσταση, να μην είναι φορεμένα, ναι είναι άπλυτα, και χωρίς καπνό από τσιγάρο.

Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν με την αρχική τους ετικέτα. Ενδύματα χωρίς αρχικές ετικέτες ή που δεν συμμορφώνεται με την πολιτική επιστροφής μας θα απορριφθούν ή θα χρεωθούν με τέλος επαναποθήκευσης 20-50%.

Δεν επιστρέφονται χρήματα ή μεταφορικά τέλη και τα μεταφορικά κόστη για επιστροφές είναι ευθύνη του πελάτη.

Ζημιές σε ενδύματα πρέπει να αναφέρονται πριν φορεθούν. Οι ετικέτες πρέπει να μην αφαιρεθούν.

Προκειμένου να ανταλλάξετε το προϊόν σας με κάποιο άλλο, θα πρέπει να στείλετε το αρχικό προϊόν πίσω σε εμάς. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 26 714 00 103 για να ξεκινήσει η διαδικασία παράδοσης/παραλαβής, κατά την οποία μας επιστρέφετε το προϊόν που έχετε παραλάβει, ενώ παράλληλα εμείς σας αποστέλλουμε το νέο. Τα έξοδα επιστροφής του πρώτου προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη και ανέρχονται στα 5€. Τα έξοδα αποστολής του νέου προϊοντος αναλαμβάνει το Βιβή Fashion.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερώτηση σχετικά με την πολιτική επιστροφών μας, μη διστάσετε να μας στείλετε email στο info@vivifashion.gr.

Οδηγίες Επιστροφών
  1. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική επιστροφών παραπάνω για να βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει όλες τις απαιτήσεις επιστροφής. Τα προϊόντα που επιστρέφονται, αλλά δεν πληρούν όλες τις προϋποθέσεις επιστροφής, δε θα γίνονται δεκτά. Τα ταχυδρομικά τέλη επιστροφής του προϊόντος καταβάλλονται από τον πελάτη.
  2. Διπλώστε το ρούχο και τοποθετήστε το όπως το παραλάβατε. Συμπεριλάβετε τη συμπληρωμένη φόρμα επιστροφής και αποστείλετε προς: Πλατεία 34, Κέντρο, Αργοστόλι, ΤΚ 522-30

Κατεστραμμένα ή ελαττωματικά προϊόντα: Εάν ένα προϊόν που λάβατε ήταν κατεστραμμένο ή ελαττωματικό η εξυπηρέτηση πελατών θα πρέπει να ενημερωθεί μέσα σε 3 ημέρες για μια πλήρη επιστροφή. Γνωστοποίηση που θα γίνει πέρα της 3ης ημέρας δεν θα είναι επιλέξιμη για πλήρη επιστροφή χρημάτων. (info@vivifashion.gr)

Έχω λάβει λάθος προϊόν, τι μπορώ να κάνω;

Στόχος μας είναι να σας αποστείλουμε το σωστό προϊόν, όμως, είμαστε όλοι άνθρωποι και τα λάθη είναι αναπόφευκτα. Αν στείλουμε λανθασμένο προϊόν, απλά επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών και θα το διορθώσουμε το συντομότερο δυνατό.