ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Vivi Fashion

Το 2009 ήταν η χρονιά που το κατάστημα μας άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό για πρώτη φορά. Η Βιβή Βίτσα μετά πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο του ρούχου και στις συνδυαστικές ανάγκες ποιότητας και τιμής δημιούργησε το Bιβή Fashion, ένα κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων που με σκληρή δουλειά και ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση πελατών έκανε το όνειρο πραγματικότητα και απέδειξε πώς μπορεί μια επιχείρηση να αντέξει στην ύφεση.

Εγκατεστημένη στην καρδιά του Αργοστολίου, η Βιβή Βίτσα επιδιώκει να δώσει το δικό της στίγμα στο χώρο της μόδας παρουσιάζοντας τα πιο εκλεκτά κομμάτια μόνο από ελληνικές εταιρίες που ειδικεύονται στα plus size (από 48 έως 62).

Σκοπός τoυ καταστήματος μας είναι να προσφέρει σε εσας τις "ζουμερές" γυναίκες μια μοναδική εμπειρία αγορών σε προσιτές τιμές που θα έχει ως στόχο να σας δώσει χαρά, να σας εμπνεύσει, και τελικά να σας κάνει να χαμογελάσετε από μέσα προς τα έξω!

Ενθαρρύνουμε όλους όσους βρεθούν στη μαγική Κεφαλλονιά να μας επισκεφτούν στο κατάστημά μας στη Βινιεράτου 5 πλατεία Καμπάνας, Αργοστόλι. Για όσους δεν μπορούν να μας επισκεφτούν έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο για να κάνουμε το e-shop vivi-fashion.gr ένα μέσον για να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας. Ρίξτε μια ματιά λοιπόν στο vivi-fashion.gr ή στη σελίδα μας στο Facebook, κάντε τις αγορές σας μόνοι από το σπίτι, απολαύσετε την εμπειρία και κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας!

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στο Βιβή Fashion!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ